Enter Title

Je eigen Cloud Platform: Kopen of zelf bouwen?

DOWNLOAD PDF

Van oudsher word infrastructuur door IT gekocht en samengebouwd. Maar als het bouwen van infrastructuur niet je core business is, waarom zou je dan zelf bouwen met al zijn complicaties? Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om (Hyper) Converged Infrastructuur te kopen in plaats van zelf te bouwen. Maar hoe zit dat met de Cloud laag die daarbovenop komt? Deze kun je ook zelf bouwen, maar als ook dit niet je core business is, is kopen dan niet handiger? Deze sessie geeft een korte introductie in de Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC) en de Native Hybrid Cloud (NHC) die je als “cloud-in-a-box” kunt kopen.
Klaar met zelf bouwen en hopen op een goed resultaat? Kom dan naar de sessie op/in … en leer meer over deze kant-en-klare cloud platforms.

 

Erik Zandboer
Advisory Cloud Platforms Specialist 
Dell EMC

Presentation Language:  

 

Erik Zandboer is Advisory Cloud Platforms Specialist binnen Dell EMC met een focus primair op Nederland en secundair op EMEA. Binnen deze rol ligt de focus vooral op cloud computing, Software-Defined DataCenter (SDDC) en management, orchestration en automation van dergelijke cloud platforms. Als hobby’s staan fotografie en de bouw van een geautomatiseerd paludarium (www.paluweb.nl) door middel van Agile / DevOps methodes hoog in het vaandel. Ervaring in de IT-industrie gaat ruim 25 jaar terug. Erik is begonnen als embedded hard- en software ontwikkelaar en is uitgegroeid tot Software-Defined evangelist. Tijdens zijn loopbaan heeft hij gewerkt voor bedrijven als Siemens, ICT, KPN, ASML, Imtech en Dataman in diverse functies. Met een puur technische vooropleiding in de richting Electrotechniek/TCK volgt Erik nog steeds de continue ontwikkelingen en transformaties die zo kenmerkend zijn voor de moderne technologie van vandaag en morgen. 


Text/HTML