Enter Title

Digital Transformatie in de praktijk

DOWNLOAD PDF

Als aanvulling op de keynote zullen Sander van Lingen en Kenny Pool in deze sessie het begrip digitale transformatie meer concreet maken door vanuit de praktijk verschillende use cases in verschillende industrieën te bespreken. Deze use cases laten onder andere zien hoe Dell EMC klanten IoT (Internet of Things), cloud en big data combineren om hun business te optimaliseren en te transformeren. Presentation Language: 

 

Sander van Lingen :
In mijn rol bij Dell EMC adviseer ik onze klanten over hun digitale transformatie. We analyseren de trends en de impact van nieuwe technologieën, zoals IoT, Cloud & Big data. Samen bekijken we wat dit betekend voor hun industrie en hoe wij deze technologieën kunnen benutten om de bestaande producten van de klanten te verbeteren, nieuwe diensten te ontwikkelen en nieuwe business modellen te introduceren. We stellen roadmaps samen om collaboratie platformen te ontwikkelen en de nieuwste technologieën te benutten om de doelen van onze klanten te realiseren. Momenteel werk ik samen met verschillende klanten in de Overheid, Industriële en commerciële organisaties, maar ook met de system integrators om deze platformen as a service aan te kunnen bieden.


Kenny Pool :
Als Advisory Systems Engineer ben ik werkzaam bij Dell EMC sinds 2003 in diverse internationale technische consulting en management rollen. Nu als Digitale Transformatie specialist creëer ik met onze klanten de voor hen benodigde maatwerk-oplossingen op basis van industriële (enterprise proven) architectuur-modellen. Dit is een essentieel basis-principe van CO-CREATIE.  We bespreken hun kernfuncties en –doelen en de impact van nieuwe technologieën om te komen tot een nieuw informatie voorzieningen systeem inclusief de hierbij passende technische gereedschappen. Samen stippelen we een route uit (roadmap) om de implementatie van disruptieve technologieën te vertalen naar bemanning, werkmethodes en competenties.
Inmiddels ben ik werkzaam in diverse sectoren waaronder Gezondheidszorg, Overheid, Energiemaatschappijen en overige commerciële organisaties. 
Text/HTML