Enter Title

Architect Session:  Digital workplace

DOWNLOAD PDF

The architect masterclass stream will consist of four areas: Cloud Consumerization, Cloud Management, Digital workplace and Securing the threaths. All session will consist of three layers. The first is the state of the union of that specific subject in which we will give a short (5-10 mins) overview of the current status and near future of the topic. The second layer will consist of a moderated discussion with subject matter experts from the field who will share their views based on provocative statements. In the thrird layer we will have a broader discussion with you as an active participant in the "lagerhuis" setup. Or as a more passive listener with voting cards. At the end of each session we will publish the most relevant and discussed topics to the social board of the conference.
Active participation is based on the seating and can be obtained by contacting your contact person within Dell EMC, VMware or by invitation

State of the union

  • De digitale werkplek van standaardisatie naar de beste plek om te werken
  • De digitale werkplek zit midden in een revolutie met optimale gebruikerservaring als ultieme doel. Traditioneel stond de digitale werkplek voor het verplaatsen van de bestaande werkplek omgeving naar een centraal (Cloud) platform. Standaardisatie en beheersbaarheid van kosten waren de belangrijkste redenen voor deze transitie. Ondanks dat dit nog steeds belangrijke secundaire voorwaardes zijn wordt de keuze voor een digitale werkplek nu bepaald door de geboden functionaliteiten, integratie met SaaS applicaties en de mogelijkheid om de werkplek af te stemmen op de behoefte van specifieke gebruikers. De digitale werkplek is daardoor de beste plek om te werken.
  • De gebruiker zal steeds meer een naadloze ervaring willen tussen alle devices en waarschijnlijk ook tussen zakelijk en prive. 
Barry Brandenburg (KPN)
Ton Hermes (Vmware)
Patrick Wolffs (Dell)
Hermen van Dalen (Dell)
Presentation Language:  

Bio Barry Brandenburg:
Barry Brandenburg is Portfolio Manager DeskHub bij KPN Internedservices. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in productmanagement waarvan de laatste 8 jaar gericht op IT en Cloud. In zijn rol implementeert hij het beste dat de Cloud en IT te bieden heeft in de diensten van KPN Internedservices. Als één van de grondleggers van het huidige DeskHub Werkplek aanbod volgt hij de ontwikkelingen op dit gebied op de voet. Met de wensen van de klant als belangrijkste input vertaalt hij techniek naar functionaliteiten en diensten die deze wensen matchen en overtreffen.
 
Visie en stelling:
De digitale werkplek van standaardisatie naar de beste plek om te werken
De digitale werkplek zit midden in een revolutie met optimale gebruikerservaring als ultieme doel.
Traditioneel stond de digitale werkplek voor het verplaatsen van de bestaande werkplek omgeving naar een centraal (Cloud) platform. Standaardisatie en beheersbaarheid van kosten waren de belangrijkste redenen voor deze transitie. Ondanks dat dit nog steeds belangrijke secundaire voorwaardes zijn wordt de keuze voor een digitale werkplek nu bepaald door de geboden functionaliteiten, integratie met SaaS applicaties en de mogelijkheid om de werkplek af te stemmen op de behoefte van specifieke gebruikers. De digitale werkplek is daardoor de beste plek om te werken.

Text/HTML