PROGRAMMA GOVERNMENT

Time Track
09:30 - 10:00 Digital World
Hans Timmerman - Dell EMC
Onze digitale wereld wordt connected en de cloud en de edge zullen integreren tot één open omgeving. Hoe zal dit de eSociety veranderen?
 
10:00 - 10:30 Rijkswaterstaat
Bas van Essen - Head of Datalab, RWS
Rijkswaterstaat is goed op weg met de Digitale Transformatie om een data gedreven organisatie te worden. Het platform gebouwd met VMware en Pivotal maakt het mogelijk om hun organisatie en processen aan te passen op de vereiste snelheid van verandering. De informatie uit alle objecten zoals, sluizen, bruggen en wegen onder beheer van RWS wordt nu slim gecombineerd om de juiste inzichten te verkrijgen en besluiten te nemen.
   
10:30 - 10:50 Koffiepauze    
10:50 - 11:20 Digital Cities
Sander van Lingen - Dell EMC
De digitale wereld heeft een enorme impact hoe we vandaag de dag werken. Overheidsorganisaties die op een slimme manier burgers digtaal omarmen met de nieuwste technologie ontwikkelen een strategische voorsprong. In deze sessie delen we de laatste ontwikkelingen en best practices binnen de digitale overheid.
   
11:25 - 11:55 Smart Connected -
Jeroen Weekers - Innovatie Manager, Gemeente Eersel
Steden ondervinden een digitale transformatie en gemeente Eersel ligt toe wat hun visie hierop is, hoe zij nieuwe technologieën adopteren en waarom zij een data gedreven gemeente zijn. Aan de hand van use cases zal duidelijk worden hoe de Gemeente Eersel dit met behulp van IoT devices weet te realiseren.
   
11:55 - 12:45 Lunch    
12:45 - 13:30 Keynote van de Digital Transformation Conference
Nigel Moulton - Dell EMC
   

SPREKERS

     
 Hans Timmerman
 
Dell EMC
Bas van Essen
Head of Datalab
RSW
 Sander van Lingen
 
Dell EMC
     
 Jeroen Weekers
 
Gemeente Eersel
   


DIGITAL TRANSFORMATION CONFERENCE

Meer weten over het volledige evenement? Klik hier om de website van de Digital Transformation Conference te bezoeken.


REGISTRATIE

Na inschrijving ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging. Enkele dagen voor het event informeren wij u over de laatste details.

An error has occurred. Error: is currently unavailable.